fountaine pajot chantier les hommes 1024x343 copie

Hajókiállítás La Rochelle-ben

  Ismerje meg Ön is motoros katamaránjainkat La Rochelle-ben a 3 napos kiállításon, privát próbautakon, koktélpartikon és esti összejöveteleken. Ragadja meg a lehetőséget, és vegyen részt a Fountaine Pajot Motor Yachts által szervezett kivételes és exkluzív zártkörű rendezvényen.

  A Fountaine Pajot csapata szeretettel meghívja Önt La Rochelle-be 2023. május 25. és 27. között erre a különleges rendezvényre.

  img news motor yacht octobre min

  A következőket kínáljuk Önnek:

  Hajólátogatás a parton: a lehetőségek széles skálája áll az Ön rendelkezésére! Megtekintheti álmai modelljét, átérezheti a luxus élményét a fedélzetre lépve, összehasonlíthatja a méreteket és tereket, felfedezheti a Fountaine Pajot motoros katamaránok számos innovatív megoldását.

  Tengeri próbautak: előzetes egyeztetés alapján, szakértő kíséretében vitorlázhat az Ön által választott modellel! Ez egy egyedülálló lehetőség, hogy kipróbálja magát a kormányállomásban, a Fly-on vagy a cockpitban, és felfedezze a hajózás minden örömét egy stílusos és nagyon exkluzív Fountaine Pajot motoros katamarán fedélzetén.

  VIP köszöntő: használja ki a lehetőséget, hogy az Atlanti-óceán egyik leghíresebb kikötőjének szívében váltsa valóra álmai hajójának megvásárlását! Gondoskodunk az Ön igényeiről, közösen áttekintjük kívánságait és elképzeléseit, összehasonlíthatja a kínálatban található modelleket, valamint a felszereltségek és opciók lehetőségeit is.

  power 67

  Az alábbi három modell tekinthető meg a kiállításon:

  Bemutatjuk a 40 láb hosszú MY4.S motoros katamaránt Sportop változatban, amely letisztult és elegáns vonalaival, elképesztően tágas, világos belső tereivel nyűgözi le a vendégeket. Jelen lesz a MY6 Flybridge katamarán, amely hatalmas szalonnal és vele teljesen összenyitható cockpittal, valamint dupla kormányállással rendelkezik, hogy a hosszú utazások során folyamatosan élvezhesse szerettei társaságát. Végül fedezze fel a rendkívüli hajózási élmény megtestesülését, ahol a luxus, a tér és a kényelem fogalma megvalósul… a Power 67 luxus katamaránt!

  A részvétel regisztrációhoz kötött, érdeklődés esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!