Micsoda hatalmas flybridge… a legnagyobb a maga kategóriájában!
A hatalmas térérzet és a meghittség tökéletes ötvözete testesül meg a Samana 59-ben, amely olyan vitorlás élményekkel ajándékoz meg, melynek feledhetetlen pillanatai összehozzák a barátokat, vagy a családot. Az új 59-est arra terveztük, hogy bármilyen stílusban hajózzanak is ezzel a luxuskatamaránnal, a hétköznapi fedélzeti életet átitassa az elegancia, a gondtalanság, és a szabadság utánozhatatlan érzése.
A Samana 59 a gondos tervezésnek köszönhetően olyan terekkel rendelkezik, melyek tökéletesen alkalmasak vidám társasági összejövetelekre, és a nyugodt pihenés csendes perceire egyaránt. A 27,5 nm-es cockpit, az óriási, napozóágyakkal kialakított első fedélzet, a 30 nm-es flybridge, és a nagyvonalúan méretezett kabinok mind lehetővé teszik, a tökéletes aktív, és passzív pihenést. A Samana 59 összhangban van változó hangulatainkkal és vágyainkkal, és tökéletesen igazodik pillanatnyi elvárásainkhoz.
A Samana 59 a franciák Carpe Diem életstílusát testesíti meg kifinomult tereivel, a szalonnal egybenyitható varázslatos hátsó deck-jével. Élvezze ki a vitorlázás minden örömét, töltsön feledhetetlen pillanatokat vendégeivel ezen a meglepően tágas katamaránon, a rendkívüli Samana 59-en.