Még nagyobb tér, és az elegancia dominál a Tanna 47 fedélzetén. A tágra nyitható tolóajtónak köszönhetően a konyha, a szalon és a cockpit egy összefüggő helyiséggé varázsolható, ezáltal fokozott térérzetet kínál. Ez a megoldás kiemeli a hajó belső kialakítását, és nem utolsó sorban rengeteg fényt enged a szalonba.

A konyhában és a szalonban rendkívül innovatív módon, több mint 1400 liternyi tárolóhely található, az új elrendezés pedig még inkább felhasználóbarát kialakítású, többek között kényelmes figyelőállást biztosít menetben. A térképasztal és a kormányállás egyaránt könnyen hozzáférhető a kockpitból ami leegyszerűsíti a fedélzeten való mozgást vitorlázás közben, ezáltal biztonságossá és egyedülálló élménnyé teszi a hajózást.

A 47 láb hosszú vitorlás katamarán másik újítása, hogy flybridge-en egy kétszer akkora társalgó található, mint elődje, a Saona 47 esetében volt.

Lounge deck elrendezése barátságos légkört és páratlan előnyöket teremt – kialakításának köszönhetően minden kézre esik vitorlázás közben, így nyugodtan vitorlázhat kis legénységgel is.

Az új 51-hez hasonlóan a Tanna 47 is nagyméretű (5 és 9 m²-nyi) napelemekkel rendelkezik, elősegítve az önellátást.

A tágas kabinok minden elrendezésben ötvözik a kényelmet és a teret: a Master verzió 3 kabinnal rendelkezik, melyek közül az egyik egy hatalmas lakosztály, a Quintet változat pedig 5 lakosztállyal és 5 saját fürdőszobával.