Fountaine Pajot Katamaránok Magyarországi Képviselete

Cégünk hivatalosan képviseli és értékesíti a Fountaine Pajot vitorlás és motoros katamaránjait Magyarországon. A Fountaine Pajot világszerte elismert márka, mely a luxus és a kiváló minőség szinonimája a katamaránok világában. Célunk, hogy ezt a kiválóságot és presztízst Magyarországon is elérhetővé tegyük azok számára, akik értékelik a vízi életstílust és a magas színvonalú hajózást.

Kínálatunkban széles választék található a Fountaine Pajot legújabb és legnépszerűbb modelleiből, beleértve mind a vitorlás, mind a motoros katamaránokat. A vitorlás katamaránok elegáns designnal, innovatív technológiákkal és kényelmes belső terekkel rendelkeznek, hogy a hajózási élmény minden pillanata felejthetetlen legyen. A motoros katamaránok pedig kiváló teljesítményt és gazdag felszereltséget kínálnak, hogy az ügyfelek igényeinek és elvárásainak minden tekintetben megfeleljenek.

Ügyfeleink számára teljes körű ügyintézést biztosítunk, hogy hajóik indulásra készen várják őket.

* Hajó átvétele a Fountaine Pajot gyárában: Az általunk értékesített hajókat a gyárban veszünk át, ahol alapos ellenőrzésen esnek át, és minden szükséges dokumentációt gondosan kezelünk.

* Szállítás: Hajóinkat a tulajdonos által meghatározott Balatoni vagy külföldi kikötőbe szállítjuk, teljes körű ügyintézéssel és biztosítással.

* Hajólevél és vizsgáztatás ügyintézése: Intézzük a hajólevél kiadását és a szükséges vizsgáztatást, valamint gondoskodunk a navigációs engedélyekről és más hivatalos dokumentumokról.

* Teljes körű üzembe helyezés: A hajók motorjait beüzemeljük, az elektromos rendszereket hardveresen és szoftveresen ellenőrizzük, állítjuk az árbocot, és felszereljük a köteleket és a vitorlákat.

* Külső – belső takarítás: A hajók átvétele előtt alapos takarítást végzünk, hogy ügyfeleink tiszta és rendezett környezetben vehessék birtokba hajóikat.

* Oktatás, betanítás, tesztút: Szakembereink részletes oktatást nyújtanak az üzemeltetéshez és a hajó kezeléséhez, valamint lehetőséget biztosítunk tesztútra a hajóval, hogy ügyfeleink magabiztosan és biztonságosan tudjanak navigálni vele.

* Üzemben tartás: További szolgáltatásként ügyfeleinknek lehetőséget biztosítunk a hajók karbantartására és szervizelésére, hogy mindig biztosak lehessenek a hajóik jó állapotában és működőképességében.

FOUNTAINE PAJOT HIVATALOS MÁRKASZERVIZ

Motoros és vitorlás katamaránok garanciális és garancia időn túli teljeskörű szervizelése, karbantartás, felkészítés téli tárolásra és tavaszi felkészítés a szezonra, Magyarországon és a Mediterrán térségben egyaránt.

Hajózása során váratlan esemény történt? 

Előre nem látható okok miatt félbe kell szakítania az utat?

Rossz időjárási körülmények, vagy egyéb okok miatt meghiúsuló hazaút esetén cégünk vállalja hajója visszaszállítását az anyakikötőbe, vagy a tulajdonos által meghatározott kikötőbe.

Szeretné minden percben kontroll alatt tartani hajóját? Tudni akarja az akkumulátorok pillanatnyi töltöttségét vagy élőképen látni hajóját és környezetét? 

Cégünk vállalja Fountaine Pajot katamaránok teljes körű távfelügyeleti rendszereinek kiépítését, így Ön bármikor bárhonnan – egy erre alkalmas mobileszköz segítségével – ellenőrizheti hajója állapotát. 

Igényektől függően bármilyen adat lekérhető: akkumulátorok töltöttségi szintje, időjárási és hőmérsékleti adatok, üzemanyag és ivóvíz szint, fenékvíz szivattyúk státusza, valamint külső-belső mozgatható megfigyelő kamerák élőképe.