Egy luxuskatamarán, amely új horizontokat nyit, fantasztikus élményekkel ajándékoz meg, és lehetőséget ad, hogy megoszthassa másokkal is, ami igazán fontos önnek!
Alegria – mint öröm…
…amit csak egy luxus rezidencia adhat a tengeren. A hatalmas, 37 nm-es flybridge, a 39 nm-es lounge és a jakuzzi élvezetének önfeledt öröme. A nyugodt pihenés valamelyik kanapén, esetleg a hajó számtalan pontján megbújó napozóágyak egyikén. A vidám pillanatok a beach clubnak beillő, hatalmas hátsó platformon, vagy a felszabadult vitorlázás élménye a fenséges Alegria 67 fedélzetén a végtelen tengereken. A Performance riggel felszerelt katamarán felejthetetlen élmények felé repít, ahol a lélek olyan messzire szárnyal, mint a távoli látóhatár, amelyet a szalonból nyíló 360 fokos panorámának köszönhetően élvezhetünk.
Stílus, amely a legújabb trendeket követi
A hajó kifinomult stílusát a fedélzet és a belső terek harmóniája adja, a kényelem, az elegancia és a luxus pedig a katamarán hatalmas méretének köszönhető. Engedjen az Alegria 67 ellenállhatatlan csábításának, előkelő vonalai hívogatásának, és töltődjön fel, miközben a távoli horizont felé hajózik. Az Alegria 67 stílusa, könnyedsége, és letisztultsága a hajózást felszabadult földöntúli élménnyé teszi.
Az Alegria 67 elérhető a hajótestben elhelyezett, vagy a szalonnal egybenyitott konyhával is. Utóbbi megoldással ötvözheti a tenger nyújtotta örömöket azokkal a gasztronómiai élvezetekkel, melyekkel egy zseniális séf ajándékozhatja meg. Kikötések alkalmával belevetheti magát a helyi gasztronómiai kincsek felfedezésébe, hogy aztán a hajón élvezhesse az ízek kavalkádját, távol a szárazföldi nyüzsgéstől.
Válassza az Önhöz illő elrendezést
Számos lehetőség közül választhat. A tulajdonosi verzió egészen kivételes, 22 nm-es lakosztályt biztosít közvetlen hozzáféréssel a lounge-hoz és jakuzzihoz, a Lounge változat esetén a konyha a folyosón kerül elhelyezésre, illetve több olyan lehetőség is van, melyekben számos kabin, fürdőszoba és személyzeti terület kerül kialakításra.