MY44… avagy mostantól új nevén: MY6!
Hajótervezőnk, PierAngelo Andreani a 15 méter hosszúságú MY6 katamaránban egy 20 méteres egytestű yacht belső tereit álmodta meg, elképesztő méretű szalonnal és vele teljesen összenyitható cockpittal. A hatalmas flybridge beépített bárpultjával, napozóágyával és étkezőasztalával a társasági események központja, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik a horizontra.
A MY6 felső és alsó kormányállásából a  legújabb generációs VOLVO IPS hajtóművek segítségével bármilyen körülmények között kontroll alatt tudjuk tartani a 2×380 lóerőt (opcionálisan 2×480 LE). Az IPS hajtómű és a joystick kombinációjával gyerekjáték a manőverezés a szűk kikötőkben. A VOLVO IPS hajtóművek akár 30%-kal kevesebb üzemanyagot fogyasztanak, mint hagyományos társaik, mindezt a teljesítmény, végsebesség és gyorsulás jelentős növekedése mellett. A hajótesteket kifejezetten az IPS hajtóművekhez tervezték, elképesztő stabilitást érve így el, még nagy sebességénél is.
Az előre fordított dupla, egymással ellentétes forgásirányú propellerek mélyen a MY6 hajótestje alatt vannak, csökkenve ezzel a zajt és vibrációt, a kipufogógázok meghajtás melletti közvetlen vízbe juttatása pedig megszünteti a kellemetlen szagokat, így növelve a menetkomfortot. A két IPS hajtómű egymástól független meghajtásra és forgásra is képes, hihetetlen manőverezőképességet biztosítva a hajónak. Az egyujjas joystickkal még szűk helyeken is gyerekjáték irányítani a MY6-ot.
A katamarán bal oldali hajótestében található a minden igényt kielégítő, rendkívül tágas tulajdonosi kabin külön fürdőszobával, a jobb oldalon pedig két VIP vendégkabin található, mindkettő saját fürdőszobával. A két hajótest közötti hatalmas méretű tároló opcionálisan rendelhető külön kabinként is, a gyerekek legnagyobb örömére.