A Power 67 a luxus és az erő megtestesülése, amellyel igazán exkluzív élmény a hajózás. Az Alegria 67 vitorlás katamarán motoros testvére tökéletesen alkalmazkodik igényeihez, legyen szó akár távoli utazásokról, élményhajózásról, vagy a vendégfogadás örömeiről. Hatalmas motorjai akár 2 x 435 LE teljesítményre is képesek, és a hajótest kialakításának, valamint 4000 literes üzemanyagtankjának köszönhetően a hatótávolsága 1700 tengeri mérföld.
Ez a nagy teljesítményű luxuskatamarán elegáns és innovatív kialakításával, letisztult dizájnjával, kiváló hajózhatóságával a legmagasabb igényeket is kielégíti. A Power 67 lekerekített, aszimmetrikus vonalaival messziről vonzza a tekinteteket és rendkívüli erőt sugároz. Tereiben a lenyűgöző méretarányok és az elrendezés ötletessége teljesíti ki a luxusélményt.
A 36nm-es szalon és a cockpit kifinomult légkört sugároz, a napfürdőzésre kialakított számos terület pihenésre csábít. Adja át magát a száguldás, vagy pezsgőzés örömének a 32 nm-es flybridge-en, vagy lazítson a hajó elülső részén kialakított, már-már táncterem méretű lounge jakuzzijában. Az ötletesen kialakított hátsó deck beach club hangulatot áraszt, a hatalmas hidraulikus fürdőplatform pedig elengedhetetlen ahhoz, hogy maradéktalanul kiélvezhesse a vízisportok örömeit.
A Power 67-et teljes mértékben az Ön igényei szerint alakítottuk ki: legyen szó akár hosszú hajóutakról, örömteli egynapos kirándulásokról, horgonyon elfogyasztott ötcsillagos vacsorákról, vagy társasági összejövetelekről a kikötőben, a Fountaine Pajot Power 67 motoros katamarán teszi az élményt igazán exkluzívvá.
A Power 67 rendelhető a folyosón található, vagy a szalonba integrált konyhával, mely lehetőséget ad, hogy a hajózás öröme mellett megtapasztalhassa azokat a gasztronómiai élményeket, melyekkel egy professzionális séf ajándékozhatja meg. A tulajdonosi változatban a magánélet intimitását a 22 nm-es magánlakosztály biztosítja, öltözővel és olasz stílusú fürdőszobával, az elképzelhető legteljesebb kényelmet nyújtva.