A SZUPERJACHT POWER KATAMARÁN

Rekreáció és csúcsminőségű megoldások

Mind az elülső, mind a hátsó cockpit hatalmas befogadótérrel, és pihenéshez kialakított területekkel rendelkezik, valamint két közvetlen hozzáférést is biztosít a szalonhoz. A kabinokat, amelyek valóban igazi lakosztályok, a szuperjachtokhoz hasonló hihetetlen luxussal tervezték, a legapróbb részletekig kidolgozott fabútorokkal és bőrkárpitokkal. A fürdőszobákba lépve tulajdonképpen egy wellness&spa-ban találjuk magunkat, olyannyira, hogy a tulajdonos kabinjában még jakuzzi is található.

A nagy tolóüveg ablakokkal rendelkező szalon organikus teret biztosít. Akárcsak a fedélzeten, itt is található lounge és bár, valamint egy csodálatosan kidolgozott térképasztal a navigációhoz. A kabinok, öltözők, fürdőszobák kialakítása mind olyan, amire a szuperjachtok világában számíthatunk.

Eredeti fedélzeti ergonómia

A Fountaine Pajot kézjegyének megőrzése mellett a POWER 80 egy igazi szuperjacht új és eredeti terekkel, amilyenhez hasonlót más ekkora modelleken nem talál.

Exkluzív új funkciók többek között:

  • Két oldalsó cockpit lenyitható szárnyakkal,
  • Beach Club, amely 100%-ban a tengerre néz,
  • A tárolóhelyeket úgy alakítottuk ki, hogy az összes játék könnyedén elhelyezhető legyen. Az elülsőket használhatjuk paddle boardokhoz vagy búvárfelszereléshez, a tatnál pedig egy speciális tárolót találunk, amelybe még egy jetski is befér.

Elegancia és FP dizájn

Hamisítatlan Fountaine Pajot stílusban terveztük a tető vonalát és a nagy ablakokat, amelyek kivételes kilátást nyújtanak a tengerre, köszönhetően az üvegezett felületeknek, amelyek a fedélzet szélénél mélyebbre süllyednek a tökéletes kilátás érdekében. A flybridge csodálatosan tágas teret biztosít külön pihenő, társalgó és navigációs területekkel.