img min

Exkluzív meghívó La Rochelle-be

  Ismerje meg Ön is vitorlás katamaránjainkat La Rochelle-ben egy 3 napos kiállításon, privát próbautakon, koktélpartikon és esti összejöveteleken. Ragadja meg a lehetőséget, és vegyen részt a Fountaine Pajot által szervezett kivételes és exkluzív zártkörű rendezvényen!

  A Fountaine Pajot csapata szeretettel meghívja Önt La Rochelle-be 2023. június 22. és 24. között erre a különleges programra.

  A következőket kínáljuk Önnek:

  Hajólátogatás a parton: a lehetőségek széles skálája áll az Ön rendelkezésére! Megtekintheti álmai modelljét, átérezheti a luxus élményét a fedélzetre lépve, összehasonlíthatja a méreteket és tereket, felfedezheti a Fountaine Pajot motoros katamaránok számos innovatív megoldását.

  Tengeri próbautak: előzetes egyeztetés alapján, szakértő kíséretében vitorlázhat az Ön által választott modellel! Ez egy egyedülálló lehetőség, hogy kipróbálja magát a kormányállomásban, a Fly-on vagy a cockpitban, és felfedezze a hajózás minden örömét egy stílusos és nagyon exkluzív Fountaine Pajot vitorlás katamarán fedélzetén.

  Látogatás a hajógyárban: ez egy egyedülálló lehetőség! Vezetett túránk során betekinthet a Fountaine Pajot shipyard kulisszái mögé, és megtekintheti a Fountaine Pajot vitorlás katamaránok építési folyamatának több szakaszát.

  VIP köszöntő: használja ki a lehetőséget, hogy az Atlanti-óceán egyik leghíresebb kikötőjének szívében váltsa valóra álmai hajójának megvásárlását! Gondoskodunk az Ön igényeiről, közösen áttekintjük kívánságait és elképzeléseit, összehasonlíthatja a kínálatban található modelleket, valamint a felszereltségek és opciók lehetőségeit is.

  A Fountaine Pajot vitorlás katamaránjai közül minden modell megtekinthető a kiállításon.

  A részvétel regisztrációhoz kötött, érdeklődés esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!