kép2

Thíra 80: Reflektorfényben a FP új multijachtja

  Örömmel jelentjük be, hogy a Thíra 80, a Fountaine Pajot 80 láb hosszú zászlóshajója tiszteletbeli kitüntetést kapott a „Production Sailing Catamaran” kategóriában 2024-re. Ezt a rangos elismerést a neves nemzetközi Yacht Style magazin adta át a Singapore International Boat Show-n.

  A díjra számos szuperjacht kategóriában szavaztak. A hajókat az évek során felmerülő innovációs és tervezési fejlesztések alapján értékelték. Ezt szem előtt tartva az idei díjátadón a fenntarthatóság és a környezetvédelem is előtérbe került. A világhírű katamaránok közül a Yacht Style Mag zsűrije és szakértői választották ki a legjobbakat.

  img bloc 1 min 2

  Ez a luxus katamarán kivételes tulajdonságainak köszönhetően kiemelkedik a tömegből, ötvözve a kényelmet, az eleganciát és a vitorlázási teljesítményt. A Fountaine-Pajot által tervezett kivételes jacht megtestesíti a világ második legnagyobb hajóépítője által megálmodott és megtervezett kiválóságot.

  Egyedi dizájn és páratlan tér: a Thíra 80 első pillantásra elbűvöl elegáns, kortárs dizájnjával. A letisztult vonalak és a kiegyensúlyozott arányok a részletekre való aprólékos odafigyelést tükrözik, időtlen esztétikát teremtve. Minden kabin, bármelyik elrendezést is választjuk, saját privát és intim hozzáféréssel rendelkezik.

  Kivételes kényelem: a Thíra 80 fedélzetén a kényelem abszolút prioritást élvez. A lakóterek tágasak és világosak, meleg és barátságos légkört kínálva a vendégek számára. Hatalmas, gondosan berendezett tereivel a szalon úgy lett kialakítva, hogy elősegítse a harmonikus együttlétet a fedélzeten.

  kép4
  kép3

  Vitorlázási teljesítmény: Luxus katamaránként a Thíra 80 kivételes vitorlázási teljesítményt nyújt. Innovatív kialakítása és csúcstechnológiája garantálja a zökkenőmentes, élvezetes vitorlázási élményt minden körülmények között. Legyen szó hosszabb hajóútról, vagy egynapos kirándulásokról, a Thíra 80 megfelel a vitorlázás szerelmeseinek – és a Fountaine Pajot tulajdonosok legigényesebb elvárásainak is.

  kép6
  kép7

  A Fountaine Pajot szeretné megköszönni a zsűrinek, hogy ezzel a kivételes kitüntetéssel megtisztelte a Thíra 80-at, valamint mindazoknak, akik hozzájárultak ahhoz, hogy ez a katamarán etalonná váljon a luxusvitorlázás világában.