My4s Pro Post Graphic

Az új MY4.S, és új nevek a motoros katamarán kínálatban

  A Fountaine Pajot új modellt dob ​​piacra, valamint átkereszteli a motoros katamarán kínálatának tagjait.

  MY4.S: Kényelem és kiváló hajózhatóság

  Egy kivételesen tágas hajó a tenger felfedezéséhez.

  Legújabb belépő modellünk a Fountaine Pajot kínálatában lehetővé teszi, hogy még több motoros katamarán rajongó válhasson ennek a rangos márkának a tulajdonosává. A Fountaine Pajot az egyetlen márka, amely ekkora motoros jachtot kínál a speciális többtestű hajókategóriában. A hajózási élmény fokozása érdekében átalakítottuk a fedélzetet és a hajóbelsőt, optimalizáltuk a tárolóhelyeket, újradizájnoltuk a szalont, valamint a hátsó kockpitot a napozó- és étkezősarokkal, és újraterveztük a kabinokat is. A módosításoknak köszönhetően hatalmas terek szabadultak fel, melyek hihetetlen tágasságot és kényelmet nyújtanak.

  A MY4.S egy rendkívül jól hajózható motoros katamarán elegáns vonalakkal, nagyszerű újdonságokkal, napfénytetővel. Ez a megbízható, karakteres hajó ideális új vizek, új távlatok felfedezésére, miközben tökéletes luxust és kényelmet biztosít tulajdonosa számára.

  Régi modellek új néven – a letisztultság jegyében

  Az új MY4.S inspirált bennünket arra, hogy valamennyi modellünket átkereszteljük a nevükben is megjelenítve hatalmas tereiket, és ezzel valós viszonyítási alapokat adjunk az összehasonlításhoz. Így lett a MY40-ből MY5, a MY44-ből pedig MY6.

  Érezze magát otthon a világ legszebb öbleiben úgy, hogy közben kifinomult luxus veszi körül.

  Új távlatokat nyitunk!