odsea1

ÚJ KIHÍVÁSOK, ÉS EGY ÚJ IRÁNY

  Legitimitás és értékek

  A Fountaine-Pajot története 1976-ban kezdődött, míg alkotóiné már jóval korábban. Kezdettől fogva a merészség hajtott előre bennünket. Az évek során rengeteg tapasztalatra és szakértelemre tettünk szert, de bölcsességre is, amely vezérel minket. A nyílt tenger alázatosságra tanított. Igen, a bölcsesség a Fountaine-Pajot egyik alapvető értéke, és meghatározó szerepet játszik új döntések meghozatalakor.

  Identitásunk és az értékek átadása

  A Fountaine-Pajot büszke a gyökereire és a történelmére, de képes úgy alakítani fejlődésének irányát, hogy alkalmazkodjon az eljövendő világ kihívásaihoz. Új generációk csatlakoztak hozzánk, és új életet lehelnek a vállalatba. A tét nagy. Az értékek átadása fontos szerepet játszik. Nálunk együttműködnek a különböző generációk, és közös úton járnak tovább.

  Pozicionálás és kihívások

  Mindig is közel álltunk a természethez, és eltökéltté váltunk annak megóvásában. Természetesen leginkább a tengerek védelme miatt aggódunk, és szem előtt tartjuk, hogy csökkenteni kell jachtjaink tengeri lábnyomát. Ennek érdekében minden modellünkbe a megújuló energiaforrások integrálását kínáljuk. ECO CRUISING és SMART CRUISING koncepcióink már jelentősen csökkentették hajóink ökológiai hatását, és a tiszta energiára összpontosítanak. Az Odysséa24 stratégiai terv, amelyet már a Fountaine Pajot minden márkája alkalmaz, tovább halad: hajóink új generációját az Aura 51 katamarán vezeti, és hamarosan érkezik egy új Dufour jacht is.

  Innováció és az általunk keresett jövő

  A Fountaine-Pajot már most is egy új és elszántan progresszív vonal része. A tét hatalmas. Az ember által feltalált összes utazási eszköz közül a vitorlás a legrégebbi: az emberiség történetének része, és továbbra is egyike azoknak, amelyek legkevésbé befolyásolják bolygónk környezetét. A hajózás bár luxussá vált, de továbbra is a megújuló energiával való mozgás eszköze, sokak élettere, hasznos és fenntartható életmódja. A tengeri közlekedés érdeke a további kutatás és kísérletezés, hiszen a jövő még előttünk van, de az bizonyos, hogy a szélhajtásnak nagy szerepe lesz a környezetvédelemben. Ezt szem előtt tartva a Fountaine-Pajot arra is törekszik, hogy inspirációs forrássá váljon az ODSea Lab innovációs platformján keresztül. Új nézőpontokat mérlegelve kell megalkotnunk a holnap hajóját.