miniature 430 400 430x400

MY4.S – POWERCAT OF THE YEAR!

  A Multihulls World bemutatta az „Év többtestű hajója” díj nagy nyerteseit a La Grande Motte-i International Multihull Show-n.

  A MY4. S – AZ ÉV MOTOROS KATAMARÁNJA

  A Fountaine Pajot új motoros katamaránjára szavaztak legtöbben, így a MY4.S lett az „Év többtestű hajója” díj nyertese a kategóriájában. Köszönjük szépen az elismerést, hogy értékelték az újításainkat és egyedi, különleges megoldásainkat! A Fountaine Pajot Motoros Katamarán range legújabb tagja eleganciájával, erejével és tágas tereivel nyűgözi le a tulajdonosát. Hatalmas kabinjaival, ötletes cockpit-jával, napozóteraszával, és a Sport top elegáns vonalaival power katamaránunk megtízszerezi egy átlagos motoros jacht nyújtotta élményeket.

  A MY4.S TÁGAS TEREIVEL ÉS KÉNYELMÉVEL EMELKEDIK KI A LUXUS MOTOROS JACHTOK KÖZÜL

  A MY4. S hatalmas terei verhetetlenek az egytestű motoros jachtok körében, hiszen kialakításának köszönhetően közel egyharmadával több hely áll benne rendelkezésre, mint bármely, ugyanilyen hosszúságú egytestűnek. A méretei tagadhatatlan előnyöket biztosítanak a családdal, vagy barátokkal való hajózás során, ami ennek köszönhetően egyedülálló élményt nyújt, a tulajdonos és vendégei kiélvezhetik a végtelen szabadság érzését. A fedélzet és a belső terek tökéletes egyensúlyban vannak, és mindent úgy terveztünk, hogy fokozza a kényelmet: nagy kabinok, rengeteg tárolóhely, a szalon és a konyha tengeri panorámával, és így tovább, a fedélzeten lévő területek pedig jócskán túlméretezettek. A modell békés légkörét elegáns és kifinomult belsőépítészeti megoldások biztosítják. A MY4.S minden igényt kielégítő verziókban rendelhető, 3 vagy 4 dupla kabinnal, Quartet vagy Maestro változatban. A tulajdonosi kabin, ami valójában egy hatalmas lakosztály, a baloldali hajótest teljes hosszát elfoglalja. Óriási ablakai ágymagasságban vannak felszerelve, ragyogó kilátással a tengerre, biztosítva a fényt és növelve a térérzetet.

  A MY4. S STABILITÁSA ÉS PRECIZITÁSA IS KIVÁLÓ

  A hajógyár, amely a motoros katamaránok világának úttörője, nagy hangsúlyt fektetett a hajótest formájának tervezésére és optimalizálására a stabilitás, a sebesség és az optimális üzemanyag-fogyasztás megteremtése érdekében. A hajótest rendkívüli stabilitással rendelkezik, korlátozva a csapkodást, így páratlan kényelmet biztosít menetben, vagy horgonyzáskor. A MY4.S függetlenül attól, hogy melyik motorteljesítményt választják ki hozzá (opció, vagy szabvány) kiegyensúlyozott és hatékony utazósebességet, és nagy hatótávolságot kínál. A katamarán rendkívül könnyen kezelhető, a kapitány is minden másodpercét élvezni fogja a hajózásnak.

  logomoty 2021 winner final 150x150