A MY37 tervezésekor arra törekedtünk, hogy a száguldás élményét és az otthon kényelmét kínálhassuk önnek. A 11,28 méter hosszú hajótest modern és dinamikus vonala a tengerek felfedezésére csábít, miközben bárhol hajózzon is, az otthon komfortja veszi körül.
A MY37 erejét és sebességét két 150 – vagy opcionálisan 220 – lóerős motor adja, melyeknek köszönhetően ön teljes magabiztossággal és nyugalommal élvezheti a hajózás örömét. Akár teljes sebességgel száguld, akár egy öbölben horgonyoz, a MY37 rendkívüli stabilitással lepi meg – a hajótestek egyedi műszaki kialakításának köszönhetően. Alacsony üzemanyag-fogyasztásával, 1000 mérföldes hatótávolságával a MY37 hozzájárul, hogy átélhesse a végtelen szabadság érzését a tengeren.
Ami a MY37-et igazán különlegessé teszi, az az a tény, hogy katamaránként arányai, méretei és elrendezése sokkal kedvezőbb, terei sokkal nagyobbak, mint egy ugyanekkora hosszúságú egytestű hajóé.
A MY37 belső kialakítása a legmodernebb dizájnt követi, nyitott, világos terei pedig ugyanolyan tágas érzetet keltenek, mintha egy 13,4 méter hosszú egytestű hajó fedélzetén lennénk. Minden hangulathoz és pillanathoz találunk ideális helyszínt. A hátsó deck-kel teljesen összenyitható, a pilótafülkét is magában foglaló napfényes panorámaszalon ideális helyszín a társasági összejövetelekhez, az első fedélzeten kialakított pihenő lehetőséget nyújt az elvonulásra, a flybridge-en pedig a védett kormányállásból tökéletesen irányíthatja a hajót, miközben nem kell nélkülöznie vendégei társaságát sem.
A MY37 tulajdonosi lakosztályához saját fürdőszoba tartozik, míg a másik hajótestben két kétszemélyes vendégkabin, és egy fürdőszoba kapott helyet.