464 power 80 ext 07 2

Érkezik a POWER 80!

  Még 2022 szeptemberében a hajógyár bejelentette, hogy megkezdi a Fountaine Pajot által valaha épített legnagyobb vitorlás katamarán építését, amelynek hossza mintegy 80 láb (24 méter), szélessége pedig több mint 36 láb (11 méter). Egy évvel később a luxusjacht elhagyta a La Rochelle-i Fountaine Pajot hajógyárat, és elindult a Cannes-i Hajókiállításra Franciaország földközi-tengeri partján, ahol a közönség már türelmetlenül várta a felavatását. Az eseményen Thíra 80-nak elnevezett szuperkatamarán sok látogató érdeklődését felkeltette, és vonzotta a jövőbeli vásárlókat. Ez egy óriási projekt volt a katamarán specialista gyár számára, amely felnőtt a kihíváshoz, hogy egy új, hatalmas jachtot kínáljon finom dizájnnal, ötvözve az innovációt, a luxust és a kényelmet.
  Fedezze fel a Thíra 80-at, amelyet szeptember 12-én mutattak be Cannes-ban:

  Érkezik a POWER 80 a motoros katamaránok kínálatába, hogy kielégítse a hajósok igényeit, és elvárásait.

  A 2023-as Cannes-i Hajókiállítás alatt tartott sajtótájékoztatón a Fountaine Pajot bejelentette terveit, hogy a Thíra 80 növekvő népszerűségére válaszul az új, 80 láb hosszú katamaránjának motoros jacht változatát is megalkossa. Ez a jövőbeli Power 80 számos módosítást tartalmaz, hogy alkalmazkodjon a nagy luxusjachtokhoz szokott ügyfélkör speciális igényeihez, mind az egytestű, mind a többtestű hajók esetében.
  power 80 yacht catamaran fountaine pajot 3d views
  Ami az elrendezést és a dizájnt illeti, a Power 80 ugyanazokat a jellemzőket fogja tartalmazni, amelyek a Thíra 80-at olyan sikeressé tették. Ezek közé tartoznak a szalon nagy ablakai, a szokásosnál alacsonyabb üvegezéssel, amely akadálytalan kilátást nyújt a tengerre a jobb oldali kanapékról, illetve a bal oldali szalon területéről.
  thira 80 fountaine pajot salon
  Az új katamarán a kockpit hátsó részének mindkét oldalán rendelkezik a híres „szárnyakkal” is, amelyek két tengerre néző teraszt kínálnak. A fedélzet elülső, a hátsó részén található számos tárolórekesz pedig lehetővé teszi, hogy minden szabadidős felszerelést „eltüntessünk”, például paddleboardokat, búvárfelszereléseket vagy akár egy jet-skit…
  thira 80 fountaine pajot opening wings
  A belső elrendezést tekintve a Power 80 választható öt, vagy hét kétágyas kabinnal, természetesen mindegyikhez külön fürdőszobával, illetve verziótól függően akár két elképesztően tágas tulajdonosi kabinnal is. A személyzet is jól el lesz látva, egy-három kapitányi kabinnal az előtérben és a hátsó pilótafülke alatt, a verziótól függően.
  A Fountaine Pajot számára a Power 80 egy újabb fontos lépés lesz a kínálatának bővítésében, és nagyszerű lehetőséget teremt arra, hogy bemutassa a hajógyár szakértelmét, és több mint 40 éves tapasztalatát a katamarántervezés terén.